Can?7 play NTW2 anymore...

Support and FAQ's for NTW 2
User avatar
Othello
Serf
Posts: 1
Joined: Sat Apr 12, 2008 11:14 pm

Can?7 play NTW2 anymore...

Postby Othello » Sat Apr 12, 2008 11:55 pm

Hello All!

I have a problem. I Updated some drivers, (graphics, etc)
now my napoleonic tw2 says at start: RTW can?t start unspecified error and close...

i don?t know what to do... everything was fine. i reinstalled all in right way, same thing happens.

I can?t live without NTW2 please help me or give me advice... :( :( :(

Othello


THIS IS A SERIOUS PROBLEM: IT SAYS ALWAYS "FAILED TO INITIALISE 3D AUDIO!"

i don?t get it fixed. STUPID DRIVER UPDATE!!! now i can?t fix this anymore and can?t play NTW2 or RTW... **** it!!!!!!!

please communitym help me, i?m that desperate...

User avatar
Lord Braindead Colonel
Honourary Lord
Honourary Lord
Posts: 1747
Joined: Fri Sep 22, 2006 7:39 pm

Postby Lord Braindead Colonel » Sun Apr 13, 2008 3:13 am

Find out what sound card you have (computer manual, back of the box etc..), and then google to get the driver for it.
From the graves of our slain
Shall thy valour prevail
As we greet thee again-
Hail, Liberty! Hail!

User avatar
Lord Gunner24
Baronet
Baronet
Posts: 3863
Joined: Sun Sep 17, 2006 6:50 am
Contact:

Postby Lord Gunner24 » Mon May 05, 2008 9:25 am

I wondered where you had gone, sorry to hear that news, very serious.

Best of luck with getting it sorted out.

Just a suggestion : how about RESTORE you pc back to how it was before the problem.
Gunner24
NBC founder 2008-2017.
http://napbc.freeforums.org/


Return to “The NTW 2 Consultation Room”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests