Won't work :S

Support and FAQ's for NTW 2
User avatar
Veshio
Villein
Villein
Posts: 6
Joined: Sat Apr 05, 2008 12:48 pm

Won't work :S

Postby Veshio » Sat Apr 05, 2008 12:52 pm

Hey, thanks for making what i'm sure is a brilliant mod :)

My problem is this - I've patched up to v1.5 with Rome: Total War, and then i installed NTW2. As soon as i double click the shortcut, the screen (Where you see the Greek Hoplites) flickers on and off, yet i don't see the actual picture. I seriously don't know what else to do now.

If you can offer any help, it will be greatly appreciated :)

Chris

User avatar
Lady Meg
Honourary Lord
Honourary Lord
Posts: 7466
Joined: Wed May 26, 2004 4:57 pm
Location: Kissimmee, Florida
Contact:

Postby Lady Meg » Sat Apr 05, 2008 1:55 pm

You should not be seeing any Greek Hoplites. Make sure that you have installed NTW2 into the correct folder of your RTW install.

Are you also sure that you don't have any other mods connection to this RTW install, like RTR?

Devoirs The Empress
"Act well your part, there all the honour lies." -Pope

"England Expects That Every Man Will Do His DUTY" - Nelson via Mr. Pasco at Trafalgar 1805

User avatar
Veshio
Villein
Villein
Posts: 6
Joined: Sat Apr 05, 2008 12:48 pm

Postby Veshio » Sat Apr 05, 2008 2:20 pm

No worries- It was just an error with the shortcut

Cheers for the help though :D


Return to “The NTW 2 Consultation Room”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests