DIffernt version am i missing something?

Support and FAQ's for NTW 2
User avatar
Col. Denny
Villein
Villein
Posts: 4
Joined: Mon Mar 31, 2008 10:56 pm

DIffernt version am i missing something?

Postby Col. Denny » Wed Apr 02, 2008 8:18 pm

when i download the newest Ntw2 version 1 full install miror 1

it works and all but i dont have the swedes or ottomans and i cant play online because it says dif version where do i get this upgrade am i missing something? HELP when i try to join ppl's game it says they are using ver 1.5 while all u can dl on the site is 1.0
FORM SQUARE!

User avatar
Lord von Döbeln
Honourary Lord
Honourary Lord
Posts: 1844
Joined: Fri May 07, 2004 8:41 am
Location: Stockholm, Sweden
Contact:

Postby Lord von Döbeln » Wed Apr 02, 2008 9:07 pm

I think version 1.5 is their RTW version. You must use RTW with the 1.5 patch as a basis for the NTW2 installation.

LvD
"Let no bastard pass the bridge!"

- General Johan August Sandels in The Tales of Ensign Stål by Johan Ludvig Runeberg

User avatar
Lady Meg
Honourary Lord
Honourary Lord
Posts: 7466
Joined: Wed May 26, 2004 4:57 pm
Location: Kissimmee, Florida
Contact:

Postby Lady Meg » Thu Apr 03, 2008 12:33 pm

You need to upgrade your RTW install. RTW patch 1.3 and then RTW patch 1.5. A google search will bring them up quickly. I sguuest deleteing your napoleonic folder first, then applying the patches.

Devoirs The Empress
"Act well your part, there all the honour lies." -Pope

"England Expects That Every Man Will Do His DUTY" - Nelson via Mr. Pasco at Trafalgar 1805


Return to “The NTW 2 Consultation Room”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest