MP Pre Battle bug

Downloads, info and technical help for Napoleonic Total War 3
User avatar
LeMetalhead
Serf
Posts: 1
Joined: Wed Oct 03, 2018 6:43 am

MP Pre Battle bug

Postby LeMetalhead » Tue Feb 12, 2019 2:45 pm

I have recently started playing this mod, but I have an issue with multiplayer, that is I can't change faction most times I'm in a lobby, I try pressing the drop down menu arrow but it simply doesn't work, is there anyway to fix this?

User avatar
Chromey
Baronet
Baronet
Posts: 637
Joined: Tue Nov 15, 2011 5:21 pm
Location: Florida Americas Wang

Re: MP Pre Battle bug

Postby Chromey » Tue Feb 19, 2019 7:40 am

Dont know personally the answer to this. Had it happen to me once of twice and all I did was restart steam and or re-install mod. If you want a better answer I suggest you use this Discord chat server of the mod and try to get some ones attention in the help section.

https://discordapp.com/invite/ZDWq8gt
Death to Tyranny


Return to “NTW3 General Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests