Not able to recruit in French campaign

For all info, download links and general discussions on NTW3.
User avatar
Turncoat
Serf
Posts: 1
Joined: Sun Nov 19, 2017 11:20 pm

Not able to recruit in French campaign

Postby Turncoat » Sun Nov 19, 2017 11:41 pm

So I am currently playing the French campaign (as the very first time) and I cannot find a way to recruit troops. I know from the forums, that you only are able to recruit in home regions and that the recruitment slot would be empty, but that's the thing. The recruitment button isn't even there! Anywhere. Paris or Berlin it is nowhere. The funny thing is, that I can build trading ships in my ports, but only trading ships.

Is there a reason for this? Is it because of historical accuracy? Right now i have had to subdue Vienna and Berlin with napoleons starting armies and my forces are streching thin

User avatar
Lord Davn
Moderator
Moderator
Posts: 1671
Joined: Mon Nov 07, 2011 3:11 am
Location: Milwaukee, WI USA
Contact:

Re: Not able to recruit in campaign

Postby Lord Davn » Mon Nov 20, 2017 5:41 pm

The French Campaign has NOT been modded for play in any of our NTW3 releases.
Please read our notes for Campaign players on our TWC NTW3 forum:
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... gn-Updates
“This was their finest hour!” ~Winston Churchill


Return to “The Napoleonic TW 3 Room”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests