No sound?

General Discussion on CA's latest expandalone.
User avatar
Jakob
Baronet
Baronet
Posts: 2513
Joined: Sat Jul 30, 2005 10:48 pm
Location: Sveaborg Fortress, Finland
Contact:

No sound?

Postby Jakob » Mon Mar 19, 2012 3:58 pm

So I uninstalled all of my mod files and deleted any that were left and reinstalled NTW Vanilla. However I'm getting no sound whatsover. The intro has sound but the menu and game itself do not. Help?

User avatar
Lord Desaix
Lord
Lord
Posts: 2813
Joined: Thu Mar 05, 2009 3:59 pm

Re: No sound?

Postby Lord Desaix » Mon Mar 19, 2012 4:12 pm

Delete user.script file from scripts directory under documents&settings...

I think it's the most asked question (and answered) of NTW. :wink:

User avatar
Tac
Baronet
Baronet
Posts: 1249
Joined: Wed Mar 03, 2010 7:51 pm

Re: No sound?

Postby Tac » Mon Mar 19, 2012 6:19 pm

Vanilla? ahh the irony! :lol:

User avatar
Jakob
Baronet
Baronet
Posts: 2513
Joined: Sat Jul 30, 2005 10:48 pm
Location: Sveaborg Fortress, Finland
Contact:

Re: No sound?

Postby Jakob » Mon Mar 19, 2012 8:52 pm

Haha yeah Tac, Vanilla! I love playing it can't get enough! No but seriously, I wanted to get the issue resolved before I installed NTW3. BTW isn't the user script file hidden if you use Windows 7?

User avatar
[N]Clinch
Knight
Knight
Posts: 458
Joined: Sun Apr 25, 2010 12:45 am

Re: No sound?

Postby [N]Clinch » Mon Mar 19, 2012 10:48 pm

Yeah I think it is. Go to control panel<appearance and personalization<folder options<show hidden files and folders


Return to “Napoleon Total War Vanilla”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest